Kaupungin mestaruuskisat 2011 50cc

KARKKILAN MOOTTORIKERHON JUNIORITOIMINTA

HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN

Harrastuksen aloittaminen on helppoa ja toimintaa pääsee kokeilemaan edullisesti. Kerhon omistuksessa on muutamia motocross-pyöriä, sekä varusteita, joita voi lainata. 1. lainakerta on ilmainen, seuraavista kerroista kerho veloittaa 20€ vuokran (sis. pyörän, polttoaineen ja varusteet).

Motocross sopii niin tytöille, kuin pojillekin.Harrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä vain, aikaisintaan silloin kun lapsi osaa ajaa polkupyörällä ilman apupyöriä. Yläikärajaa ei ole.

TOIMINTA

Nuorimmille kuljettajille (alle 65cc 2- tahtipyörät tai vastaavat) on Mansikin motocross-radalla oma 600 metriä pitkä minicrossrata. Isommilla pyörillä rata on sama kuin aikuisilla.

Torstaisin ajetaan sarjacrossit klo 17:00, keskiviikkoisin harjoittelemme yhdessä ajotaitoja klo 18:00-20:00. Vapaalle harjoittelulle rata on auki tiistaisin klo 12:00-20:00, keskiviikkoisin klo 12.00-17:45,torstaisin klo 12.00-16:30 ja lauantaisin klo 12.00-18.00.

VARUSTEET

Tärkeimmät varusteet ovat oikeankokoinen kypärä ja ajosaappaat (tai muut tukevat saappaat). Muita yleisesti käytettyjä varusteita ovat niskatuki, rintapanssari, kyynärpääsuojat, polvisuojat, ajopaita- ja housut, sekä ajohanskat. Varusteet ovat kestäviä, joten käytettyjä kannattaa kysellä.

MOTOCROSS-PYÖRÄN HANKKIMINEN

Laadukkaimmat motocross-pyörät junioreille maksavat uutena merkistä ja mallista riippuenn. 1500-3000€. Käytettynä hintahaitari on n. 500-2000€. Laadukkaimmissa käytetyissäkin pyörissä arvo säilyy hyvin jälleenmyyntiä ajatellen ja varaosien saatavuus on hyvä. Kiinalaisia motocross-pyöriä saa huomattavasti edullisemmin ja niilläkin pääsee harrastuksen alkuun. Ongelma edullisimmissa pyörissä saattaa kuitenkin olla varaosien saatavuus, sekä laitteiden kestävyys.

Pyörällä on hyvä olla liikennevakuutus.

Pyörän ja varusteiden hankinnassa, sekä muissa harrastukseen liittyvissä kysymyksissä neuvomme mielellämme.

Seuran jäsenmaksu on 30€/vuosi

TERVETULOA KOKEILEMAAN VAUHDIKASTA HARRASTUSTA